Overnatting

OVERNATTING


Vi tilbyr campingplass for de som kommer med bobil eller campingvogn. Vi har også to hytter og to leiligheter som du kan leie. For de som camper har vi et servicebygg med dame- og herregarderober med 2 dusjer og 2 WC. Kjøkkenet i servicebygget er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.


Alle utleieenhetene med leie over 3 døgn får 10 % rabatt fra første leiedøgn.


Leie av hytter og leiligheter er inkludert sengetøy, håndklær og utvask. Vi ber om at enhetene er ryddet, søppel fjernes og kopper og kar er vasket opp når man forlater. 


CAMPINGPLASS

Campingplassen har plass til 25 bobiler/campingvogner.


Pris: 300,- pr. døgn inkl. strømTelt/hengekøyeplass

 

Pris: 200,- pr. døgnOm du ønsker kan du leie utstyr til å campe.


Leie av telt til 2 personer: 300,- pr. døgn

Tarp/overseil: 200,- pr. døgn

Hengekøye: 200,- pr. døgn

HYTTER

"Embla" er en hytte på 23 kvm, med egen dusj og WC. Hytta har et soverom med familiekøye. På hemsen er det plass til to personer. Totalt 5 liggeplasser. 


Pris: 1400,- pr. døgn"Frøya" er en hytte på 15 kvm. WC og dusj i servicebygg. Hytta har soverom med familiekøye med plass til 2 og en dobbel sovesofa. Totalt 5 liggeplasser.


Pris: 900,- pr. døgn

LEILIGHETER

I servicebygget er det to leiligheter.


"Loftet" er en sørvendt leilighet på 30 kvm. Dusj og WC i første etasje i servicebygget. "Loftet" har ett soverom med familikøye og en enkeltseng. I tillegg en dobbel sovesofa. Totalt 6 soveplasser. 


Pris: 1500,- pr. døgn


"Terrassen" er en nordvent leilighet på 20 kvm, med stor terrasse hvor du kan nyte kveldssolen. Dusj og WC i første etasje i servicebygget. "Terrassen" har 2 enkeltsenger og en dobbel sovesofa. Totalt 4 sengeplasser. 


Pris: 1100,- pr. døgn