Hytter og leiligheter på

Vega Camping

Vi har 2 hytter til leie og 1 stor camingvogn med fortelt, og i andre etasje på servicebygget har vi 2 hybelleiligheter.

Både hyttene og leilighetene er utstyrt med senger, puter, dyner og sittegrupe. Kjøkkenbenk med oppvaskkum og varmt og kaldt vann, kjøleskap, kokelate, koketilbehør, servise og bestikk. Alle boenhetene har også ei informasjonsmappe med brosjyrer og informasjon om Vega


Leilighetene:

"Terassen" har faktisk en stor terasse, hvor du kan nyte kveldsola ute en fin sommerdag. Leiligheta er ca 20 m2, og har 2 enkle senger og en dobbel sovesofa. 

På sørsida har vi "Loftet", som er ca 30 m2. Den inneholder et soverom med 1 familiekøye + 1 enkel seng. I stua er det en dobbel sovesofa, som gjør at det tilsammen blir 6 sengeplasser.

Her er det også lov å ha hund med.

Hyttene:

Hytta "Frøya" på 15 m2 stod ferdig i 2009. Den har en liten sovealkove med familiekøye og en enkel sovesofa i stuen som tilsammen gir 4 sengeplasser. 

Hytte nr 2 er "Embla" som stod ferdig sommeren 2011. Den er  på 23 m2, og har 1 soverom med familiekøye og hems med plass til 2. Hun har i tillegg også et lite bad med dusj og toalett.

Tlf:+47 943 500 80

Mail:post@vegacamping.no

 I tillegg til leilighetene og hyttene har vi ei stor campingvogn med fortelt til leie. Det er ei Hobby kmfe 650. Den har 6 sengeplasser, og fortelt med plattinggulv og møbler.

Flott alternativ for en stor familie.